Džiovinti kakavinių medetkų žiedlapiai
Oranžinės medetkos, mums gerai pažįstamos. O šios, kakavinės, kulinarinius kūrinius į naujas aukštumas. Šie valgomieji gėlių žiedlapiai yra kruopščiai renkami rankomis ir džiovinami, kad būtų išsaugota kerinti spalva ir subtilus skonis.
Pabarstykite žiedlapius ant salotų, desertų ar bet kurio kulinarinio šedevro, kad pridėtumėte elegancijos ir kūrybiškumo. Jie harmoningai papildo tiek saldžius, tiek pikantiškus patiekalus, todėl yra universalus ir žavus bet kurios virtuvės priedas.
Barstykite džiovintais žiedlapiais salotas, omletus, kepamą duoną, desertus ir gėrimus, praturtinkite žiedlapiais arbatas.
Patobulinkite savo valgymo patirtį su šiais natūraliai gražiais ir valgomais garnyrais. Tai ne tik šventė akims, bet ir šventė, kai jūsų patiekalai pulsuoja gamtos grožiu. Mėgaukitės vasara ištisus metus.
Džiovintus žiedus laikykite sandariame indelyje, vėsioje vietoje, kurios nepasiekia tiesioginė saulė.
Vartoti galima 2-4 metus.
- Kategorija: DŽIOVINTOS GĖLĖS
INFORMACIJA APIE PRISTATYMĄ
Šviežius žiedus siunčiu per autobusų siuntų tarnybą. Jeigu jos jūsų mieste nėra – atsiimti galėsite autobuso atvykimo laiku tiesiai iš vairuotojo (apie laiką pranešiu Jums pridavusi siuntą žinute)
Džiovintus ir liofilizuotus produktus siunčiu paštomatais.
Jei užsakyme yra ir šviežių ir džiovintų ar liofilizuotų, siunčiu viską per autobusų siuntas.
BENDRA INFORMACIJA
Visus žiedus auginu pati. Nenaudoju jokių cheminių priemonių, todėl visi mano parduodami produktai yra saugūs vartoti maistui ar jo puošimui (prie kiekvieno yra informacija).
Visad primenu, kad NESAUGU maistui ir sąlyčiui su maistu naudoti prekybos centruose parduodamų skintų gėlių, taip pat parduodamų vazonėliuose (dėl ilgalaikio poveikio trąšų, įmaišytų žemėje).