Meilės balzamas - Rožių žiedlapių uogienė
Rožė - bene labiausiai aukštinama gėlė, be konkurencijos visuose kraštuose vadinama Karaliene. Ir visiškai ne be pagrindo. Net mokslas yra įrodęs, kad tai aukščiausių vibracijos dažnių šaltinis. Kadanors rasiu progą ir būdą daugiau apie jas pasidalinti. O dabar pristatau Jums: rožių žiedlapių uogienė.
Neįmanoma žodžiais apibūdinti pojūčio ją uodžiant ir ragaujant. Tai reikia patirti ir tyrinėti, bandyti su įvairiais produktais.
Tinka ji, žinoma, su traškiu croissant ir mylimu kavos ar arbatos puodeliu.
Charakteringa ji su gabalėliu pelėsinio sūrio (tinka net su intensyvesniais mėlynojo pelėsio sūriais) ir kriauše.
Ragaukite su paštetais ir tamsios mėsos patiekalais.
Ieškokite naujų potyrių ir būtinai pasidalinkite!
- Kategorija: Gaminiai iš žiedų
Talpa 196 ml
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti rekomenduojama per 30 d., bet esu tikra - tiek tikrai neišlaikysite.
Rožes auginu pati, nenaudoju jokių cheminių priežiūros priemonių. Rožių žiedlapių uogienei naudoju damasko ir burbon grupių rožes dėl intensyviausio aromato.